onsdag 11 februari 2009

London, dag 4

Enligt väderleksrapporten på TV, skulle det vara sol i London denna förmiddag. Mycket riktigt, vädret var kallt, men strålande vackert.

Efter vår traditionella Starbucks-frukost gick vi tillbaka till hotellet och gjorde oss i ordning för en promenad i Hyde Park. Oh du milde, den där parken är ENORM. Det kryllade av joggare, barnvagnar, hundar, fåglar och... ekorrar. My GOD! Ekorrarna anfaller! De kom från alla håll och började klättra upp för mina byxor! (NEJ, jag skojar inte!) Jag bara skrattade, det kändes helt overkligt att ha den lille krabaten hängandes under knäet, men han blev lite rädd när jag började röra på mig. Antagligen är de extremt vana vid människor och förknippar oss med mat. Men det var verkligen galet många ekorrar i Hyde Park, och de verkade gilla mig och mina vita boots.

Vi gick väldig långt, igenom hela Hyde Park och bort till Oxford Street. Där var jag bara tvungen att gå och testa Juicy Couture-mysdressen en sista gång. Även om jag inte vill lägga ner 2500 kr på att köpa den, så är det ju inte förbjudet att prova den och stå och beundra sig själv en stund, eller hur?!

Sen blev min pokvän hungrig, så han drog i sig två cheeseburgare på McDonalds. Jag var inte hungrig, bara lite sugen på en chai latte från Starbucks, så min "lunch" blev en chai latte och en nöt/choklad-bar, som jag avjöt på hotellrummet medan jag läste Bergdorfsblondiner. Boken är jätterolig, perfekta avkopplingen för alla shopaholics därute! Mycket underhållande. LÄS DEN!

På eftermiddagen strosade vi runt lite i affärerna runt omkring Queensway, för att sedan återvända till hotellrummet för en stunds vila. Med ett glas vin forsatte jag att njuta av min bok, medan min älskling sov. Sen åt vi middag på Pizza Hut, och nu kollar vi på fotbollsmatchen mellan England och Spanien. Det verkar vara ett stort event för hotellet, för de skyltade om matchen vid hissen och trapporna. Jag antar att den går att ses i baren i källaren. Baren är jättefin, jag var där igår när jag skulle öppna en vinflaska som hade korklock. Självklart råkade jag köpa en sådan, när jag inte har en sådan öppnare. Jaja... tjejen i baren öppnade den åt mig i alla fall, och vinet var riktigt gott.

Snyft, imorgon åker vi hem. Det känns jättekonstigt! Det är så skönt att inte ha några regler, att bara göra vad jag vill, när jag vill. Dessvärre har min pojkväns sjukdom förstört väldigt mycket för oss, vi hade kunnat uppleva mer om den inte hade hindrat honom från att flänga runt för mycket.

Nu har min älskling lovat mig en massage, om han är tillräckligt pigg för att göra det. Jag hoppas att han orkar, för det hade vart väldigt skönt just nu. Sen blir det till att sova, imorgon är det utcheckning vid 11am som gäller, så då måste allt vara på plats i resväskan!

Sweet dreams! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar