torsdag 4 november 2010

...........

Jag vill inte vara ledsen, men jag kan inte... sluta att känna dessa jobbiga känslor. När jag vaknade nyss kändes det som jag inte hade sovit på tusen år, mina ögon är svullna, mitt huvud är sprängfärdigt och min kropp känns helt matt.

Oroa er inte för mig, jag mår snart bättre... Jag måste bara få tid att tänka igenom det hela ordentligt....

3 kommentarer:

  1. Nej nu får vi lätta upp på stämningen lite. Sjuk eller inte. Det måste gå att hitta en balans som får en på ett himlans topphumör oavsett vad som än sker. Jag röstar för det på bloggen.

    Men tårtkastning som är A och O funkar kanske inte på alla, men än så länge har det funkat!

    SvaraRadera
  2. Asså... det har hänt en sak som jag tyvärr inte kan gå ut med här i bloggen, så det är svårt för mig att förklara, men det har med mina nära och kära att göra, vilket känns som kniven i hjärtat. Jag älskar inte att vara ett deppfreak, jag bara är det, och det här har ju inte gjort saken bättre....

    Men om du nu vill ha tårtkastning då ska du allt få smaka på en saftig jävel! *kastar en gräddig jordgubbstårta mot ditt förvånade nylla, mitt i prick! MOWHAHAHAHAH ^'.'^*

    SvaraRadera
  3. Ojoj, det var nog inte så klokt av mig att träffa en öm punkt. Jag tycker vi lämnar detta och övergår till något trevligare som tårtkastning.

    Just det! Tårtkastning! Jättegärna, jag hade inte bangat, tror inte någon skulle ha gjort det heller. Inte varje dag man får chansen att få flera liter grädde gratis i nyllet. Annars får man betala för det på konditorierna, dom pengahungriga svinen alltså! Vad hände med samhället? Gratis är gott.

    SvaraRadera