onsdag 8 september 2010

GODMORGON PÅ MIN LEDIGA DAAAAAG!!!!

Aaaah... Vad är bättre i livet än en sköööön sovmorgon! Happ... Sen börjar det dåliga... Går in i köket och ser att mjölken e slut... Helvetes, jävla, fitt, helvete!!!!... Skulle ju dricka oboy :'/. Aja.... tänkte jag, men fick ändra mina planer. Sen såg jag att det var knökat i soporna så då tänkte jag att jag skulle gå ut med dem medan jag väntade på att kaffet skulle bli klart. När jag väl lyfter upp det "biologiska avfallet" ser jag i ögonvrån ett ENORMT mögelparti på baksidan av papperspåsen. Till min stora fasa råkar jag dra den mot min tröjja så även där blir mögel. Asså jag började nästan gråta, det var så jäääävla äckligt! X_x
När jag väl hade slängt ut skiten och tvättat händerna, var det dags för frukost. Gjorde i ordning allt och bar in det i vardagsrummet. Slog på TV, och vad ser jag?! Tv-Shop på varenda fucking, jävla kanal! Asså seriöst, här betalar man för TV-kanaler och så är det bara TV-SHOP på allihop! Va ä d här för drit liksom?! PMS säger jag bara.

Nu ligger min Hugni i hallen och ser smågrinig ut, så jag antar att det är bäst att jag tar med honom ut på en redig långpromenix. Inte för att jag har något emot det, det är stråååålande sol ute!

Håller ni inte med mig?! ;)

Vi hörs senare!
KRAM PÅ ER!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar