måndag 3 augusti 2009

Mmm... Myys!

Ååååh... Jag älskar verkligen tee! Eller, ok, jag älskar varma drycker överhuvudtaget. Varm choklad, kaffe, glögg... De värmer så gott inuti!

Kakan blev jättegod! Superlyckad! Inte för å skryta, men jag är rätt bra på det här med bakning och matlagning. Recept för mig är bara riktlinjer, jag gör ändå alltid som jag känner för. T ex, lite extra vaniljsocker här, lägger till lite hackad mörk choklad där...

I framtiden kanske jag skulle ta och ge ut en receptsamling. I så fall skulle den heta typ "Man tager vad man haver" eller nått. Eller kanske... "Skafferiet - En guldgruva" haha. Jaa... Gud... Inte för att jag tror på honom direkt. Har jag aldrig gjort, möjligtvis när jag var liten. Brukade be till Gud får att få något jag önskade att slå in. Vet inte om det funkade, antagligen inte. Seriöst, skulle en snubbe uppe på ett moln kunna påverka mitt liv härnere?! Tror knappast det. No offense till er troende. Min åsikt angående religion är att alla får tro på PRECIS VAD DE VILL, sålänge de inte tvingar mig att göra samma sak eller påverkar mitt liv på något negativt sätt. Själv... Ja... Vad jag tror på... Jag tror på... Naturen. På växterna runtomkring mig, på löven som dansar i vinden, på djuren och på den underbara månen som ibland visar sig om natten. Jag tror på solen, på de ljumma vindarna, på havets kluckande mot klipporna. På de vackra soluppgångarna, på vänskap och på kärlek. Jag tror på livet helt enkelt.

Oj nu ringde min pojkvän, måste sluta.
Pusspuss <3

2 kommentarer:

  1. Mamma tycket det var jätte vackert skrivet, det där med att du tror på livet :) Får hon lov att kopiera det? :)

    SvaraRadera