fredag 11 mars 2011

Sjuk, IGEN!

Asså jag fattar inte vad det är med min kropp... Önskar jag kunde va som jag var förr, frisk som en nötkärna, max sjuk typ en gång om året. Men men... man börjar väl bli gammal...

Happ å vad ska man hitta på idag då mer än å ligga å ojja sig å gå till läkarn?! Diskberget i köket ropar på mig men fan, jag orkar iinntteee. Får väl ha en Hugni å Angelicni-dag, då gör jag iaf någon lycklig.

Vi hörs senare.

XoXo
Angelica

3 kommentarer:

  1. Åååh gud jag vet precis vad du menar!! Jag är oxå sjukt från o till hela tiden. Dock är jag inte jätte sjukt, utan bara lite sjuk. men tillräckligt att jag måste stanna hemma!
    En sak som jag har funderat över. jag får oxå alltid gravidmage när jag har ätit.. Har det med överkänslighet o göra??

    SvaraRadera
  2. Hej Julle-bulle ;) Ja alltså, det finns en typ av "sjukdom" som är vanligare än man tror, den kallas IBS. Jag tror att jag har lite släng av den och det innebär att man är överkänslig mot inprincip allt om det är t ex för stor portion, för mycket kryddor, laktos m.m... Om jag äter lite och långsamt och "mild" mat brukar det oftast gå bra, men när har jag tid å hålla på med det?? Jag har labbat som en galning för att "hitta lösningen" så att jag ska kunna äta utan att behöva få kramp i magen och slippa allt det där uppsvällda. För tillfället äter jag några tabletter, Dimetikon Meda, och de har faktiskt hjälpt jättemycket! Är inte alls lika "svullen" längre. Men så fort jag äter "för mycket" så blir det svullet iaf.

    Surt, blir avis på alla som kan vräka i sig och fortfarande ser ut som fotomodeller. :/...

    SvaraRadera
  3. *Ger Angelica tjock panda kram* Jobbigt.

    SvaraRadera