måndag 29 december 2008

Den som väntar på något gott...

... väntar ALLTID förlänge. Jag är verkligen luspank, jag kan knappt bärga mig till imorgon då studiebidraget äntligen kommer in på mitt bankkonto. Jag har en hel del saker som jag tänker köpa. Först och främst skall jag hitta en födelsedagspresent till en kompis och sedan skall jag köpa garn, stickor och ett NDS-spel. Jag har inte bestämt mig för vilket mönster jag skall sticka än, jag vet bara att det blir ett par höga strumpor som går att ha innanför stövlarna. Dessutom tänkte jag "blinga" dem lite med rosetter längst upp på sidorna. Det får nog bli ett par röda eller kanske ett par gråa strumpor.

Igår fyllde min älskling år och då var vi inne i Göteborg och åt middag och såg Quantum of Solace. Den innehöll lite väl mycket action för min del. Jag påstår absolut inte att filmen var kass, bara att Casino Royal faller mig mer i smaken. Jag gillar den delen när de sitter och spelar poker, alla är verkligen döcoola. 

Middagen åt vi på en kinesisk restaurang, jag åt självklart friterad kyckling med ris och sötsur sås. Till maten serverades ett oerhört välsmakande vin som jag gärna skulle vilja veta vad det var för en sort.

På nyårsafton skall jag och min sötnos vara hemma hos honom och bara mysa. Vi skall skåla champagne vid tolvslaget och innan dess skall vi avnjuta en god middag som vi lagat tillsammans. Åh, det skall bli så himla underbart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar